Tata

2023.07.19. 17:00

Ezer letöltést számlál a CityApp

A városi applikációról, július 17-én tartottak sajtótájékoztatót a Városháza Dísztermében, ahol az eddigi tapasztalatokról és a várható fejlesztésekről is beszámoltak. Virtuális megjelenése is lesz. Az ifjúsági és felnőtt Tata Kártya ezen formája várhatóan az őszi iskolakezdést megelőzően, lesz elérhető az applikációban.

Kemma.hu

Fél év alatt, mintegy 1000 letöltést és több, mint 400 regisztrációt számlál a CityApp.  A közeljövőben a Tata Kártya is elérhető lesz digitális formában, de a helyi bejelentésekben, az országos parkolásban, valamint a közlekedési jegyek vásárlásában is segítséget nyújthat az alkalmazás. Emellett a város több vendéglátóegységének napi- és heti menüje is megtalálható lesz az applikáción.

– Az elmúlt időszakban, közel 400 bejelentés érkezett a felületen keresztül, amelynek felét már lezártuk, 140 folyamatban van, illetve az elmúlt hét statisztikája alapján, közel 30 új észrevétel is érkezett. A következőkben szeretnénk erről egy folyamatosabb visszajelzést adni, így a bejelentéstől az állandó státusz változásig értesítjük a felhasználót az applikáción keresztül, valamint emailben egyaránt – emelte ki Rigó Balázs, Tata alpolgármestere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában