Oklevél

2024.05.26. 17:54

Falunapon kaptak újabb elismerést az almásfüzitői női focisták

Az Almásfüzitői SC női focicsapata újabb komoly elismerésben részesült, ezúttal egy települési oklevelet vehettek a klub képviselői.

Kemma.hu

Az Almásfüzitői SC női labdarúgó-szakosztálya bővelkedik mostanában a sikerekben. Először még az év elején a 24 Óra és a Kemma.hu közös közönségszavazásán lettek a 2023-as esztendő legjobb női csapata, majd a Fejér vármegyei női nagypályás bajnokságot nyerték meg veretlenül. Ezután következett az újabb aranyérem: a női futsal NBII-ben a nyugati csoport élén végeztek, amivel kivívták a jogot, hogy osztályozón harcolhassák ki a legmagasabb osztályban, tehát az NB1-ben való szereplést a következő idényre.

Engelbrecht Fanni és Kottra Márk újabb oklevelet vehetett át az Almásfüzitői SC nevében
Engelbrecht Fanni és Kottra Márk újabb oklevelet vehetett át az Almásfüzitői SC nevében
Forrás: ASC Női Szakosztály/Facebook

Hétvégén jött az újabb elismerés, ezúttal szintén a pályán kívülről. Almásfüzitő Önkormányzata a település falunapjának ünnepélyes megnyitóján az "Almásfüzitő Községért" emléklapot adta át a klubot képviselő Engelbrecht Fanni csapatkapitánynak és Kottra Márk vezetőedzőnek. A velük készült interjúnk ide kattintva olvasható el.

A sikerek remélhetőleg még nem értek véget, ugyanis a női futsal NB1 utolsó helyén végző Dunaújvárossal mérkőznek meg két találkozón az első osztályú szereplésért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában