Ünneplés

2024.05.26. 17:53

Sima győzelemmel és óriási ünnepléssel zárta le a szezont az Esztergomi Vitézek +videó

Tömött lelátók, telt ház előtt lépett pályára a Suzuki Arénában a korábban a feljutást kiharcoló Esztergomi Vitézek női kézilabdacsapata az NB1/B utolsó fordulójában a Gárdony együttese ellen. A találkozó után pedig jöhetett az ünneplés, amiről a csapat közzé is tett egy videót.

Kemma.hu

Az Esztergomi Vitézek az utolsó előtti fordulóban egy utolsó másodpercekben szerzett találattal nyert Orosházán, és az a győzelem ezüstérmet, egyben feljutást az NB1-be ért. Így az utolsó forduló mérkőzése tét nélkülivé vált a lányoknak, akik ennek ellenére szerettek volna szépen búcsúzni a szurkolóiktól a szezon végén. Az ünneplésre készülő szurkolók teljesen megtöltötték a csarnokot, minden adott volt egy felejthetetlen mérkőzésre.

Csodálatos szezon végére értek el az Esztergomi Vitézek
Csodálatos szezon végére értek el az Esztergomi Vitézek
Forrás: Esztergomi Vitézek Kézilabda/Facebook

Ünneplés Esztergomi Vitézek módjára

Bár az elején nehezen indultak be a csapatok, sokáig csak egy-egy találat szerepelt az eredményjelzőn, a későbbiekben már abban a mederben folyt a mérkőzés, ahogy azt a hazaiak eltervezték. A szünetre már behozhatatlannak tűnő nyolcgólos előnyt szereztek, ami a második játékrészben csak tovább nőtt. A Vitézek magabiztos, sima győzelemmel búcsúztak el a másodosztálytól, majd természetesen jöhetett a jól megérdemelt ünneplés.

Női kézilabda NB1/B, 30. forduló
Esztergomi Vitézek - Gárdony-Pázmánd NKK 35-23 (17-9)
Esztergom, Suzuki Aréna, 650 néző, vezette: Harsányi Milán, Magyar Péter.
Esztergom: Berkesi, Merő, Herczeg (kapusok), Tomasek, Ábrahám 3, Hajtai 9, Joó 1, Valovics, Varga 2, Horváth 8, Majoros 2, Takács 5 (1), Mlinkó 1 (1), Papp 2 (1), Szucsánszki 2, Albert. Szakmai igazgató: Elek Gábor.
Hétméteresek: 3/3, illetve 5/3.
Kiállítások: 6, illetve 2 perc.
Az eredmény alakulása: 7. p.: 1-1, 12.p.: 5-3, 17.p.: 10-5, 24.p.: 14-7, 27.p.: 16-8, 35.p.: 19-12, 40.p.: 25-14, 48.p.: 30-17, 56.p.: 32-21.

A klub közleménye szerint május 28-án délben csapatbemutatót és sajtótájékoztatót tartanak a Suzuki Arénában, ahol fény derült az NB1-es tervekre. Addig azonban még váratott magára a közös ünneplés a szurkolókkal. Az Esztergomi Vitézek a Facebook-oldalukon közzétett videó tanúsága szerint meg is adták a módját a fanatikusok a nagyszerű siker megünneplésének. 

Elek Gábor, aki egy évvel ezelőtt vette át a csapat szakmai irányítását, már korábban értékelte a felejthetetlen szezont, erről mi is írtunk ebben a cikkünkben.

A liga másik vármegyebeli együttese, a Komárom VSE is győzelemmel zárta a szezont. A KVSE is jól teljesített az idényben, a csapat ugyanis a negyedik helyen végzett a bajnokságban.

SZISE - Bamba Marha - Komárom VSE 29-31 (15-16)
Tököl, Sportcsarnok, 50 néző, vezette: Hornyik Zsolt, Zörgő Róbert.
Komárom: Nagy É., Orbán (kapusok), Bízik 3, Ács 1, Gál 4, Balogh 3 (2), Világos 3, Takács 1 (1), Szabó-Kovacsicz 4, Wutschi 4, Gengeliczky 7 (3), Nagy L. 1, Lukovics, Temes. Vezetőedző: Neukum Tamás.
Hétméteresek: 4/, illetve 8/6
Kiállítások: 4, illetve 6 perc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában