420 kilométer

2023.07.18. 14:02

Dunaalmáson tartottak pihenőt a Dunát végigevező SUP-osok

A Magyar Szervátültetettek Szövetségének gyűjt adományt az a hattagú kis csapat, akik a napokban 420 kilométert eveznek a Dunán SUP-pal. Vármegyénk északi határát már végigevezték.

Kemma.hu

Már túl vannak a Duna Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán a Duna 420 projekt vállalkozó szellemű SUP-osai. Mint arról július 17-i Facebook-posztjukban beszámoltak, a csapat hétfőn korán reggel Gönyűről indult el, hogy 61 kilométert evezzen egészen Esztergomig. Sokan szurkoltak nekik a partról, köztük egy csodálatos öttagú család, ahol az édesanya és két gyermeke is szívátültetett.  

A teljesítésnek ezen a második napján 65,87 km-t eveztek le 7 és fél óra alatt a 35 fokban, 14650 evező csapással, 4137 kalória elégetésével. Másnap, azaz kedden hajnali 5 óra körül indultak tovább Esztergomból.

Útközben Dunaalmáson pihentek meg, ahonnan – de persze máshonnan is – várják a közös szelfiket. Megéri fotózkodni velük, hiszen a legjobb képekkel Millió lépés pólót lehet nyerni. Akik pedig támogatják a fő célt is, egy prémium SUP-ot nyerhetnek.

Akár egy lángos árával is segíthetsz!

Magyar Szervátültetettek Szövetsége
OTP Bank 11709002-20045106

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában