Kiemelkedő munka

2023.07.20. 09:54

Biciklit is kapott a szakmai munkájáért az oroszlányi pályázati referens

Az oklevél és a Blackbrook Trekking női kerékpár mellé egy fejvédő sisakot is átvehetett az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársa.

Wágner Zsanett

Az oklevél mellé egy kerékpárt is átvehetett az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársa

Forrás: oroszlany.hu

Az Építési és Közlekedési Minisztérium, valamint a Közlekedéstudományi Intézet a 2022. évi Európai Mobilitási Hét és Európai Autómentes Nap szervezésében végzett országos szinten kiemelkedő munkájáért oklevélben részesítette Adorján Anett oroszlányi pályázati referenst. Az oroszlany.hu beszámolója szerint az elismerést Mészáros Imre, az Építési és Közlekedési Minisztérium osztályvezetője adta át július 15-én szombaton Adorján Anettnek - olvasható a város hivatalos Facebook-oldalán. A szakmai dicséretet a bányászváros főterén, a Szent Borbála téren vehette át a díjazott.

A pályázati referens a kontinens legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányában aktívan részt vett, legalábbis annak oroszlányi részében. Egyik elemként 24 órás váltófutással készültek, de bringás reggelivel, valamint a polgármesteri hivatal parkolójában szemléletformáló rendezvénnyel készültek a városlakóknak. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában