Elismerés

2023.07.16. 19:00

Az ország második legjobbja lett a kisbéri polgárőr, jutalomban részesült

László Gábor adatvédelmi tisztviselő javaslatai elnyerték a pályázat bírálóinak tetszését, végül pályázatát az ország második legjobbjának választották.

Kemma.hu

Dr. Túros András elnök adja át az elismerést László Gábornak

Forrás: Beküldött

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége, az Országos Polgárőr Szövetség Tudományos Tanácsa és a Magyar Rendészet Tudományi Társaság Közbiztonsági Tagozata pályázatot írt ki a polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló 2011. évi CLXV. törvény (Pőtv.) hatása a bűnmegelőzésre, és a polgárőrség működésére címmel. Ezen a pályázaton László Gábor, kisbéri adatvédelmi tisztviselő remek eredményt ért el, ugyanis a második legjobb lett az országban.

A pályázat célja volt, hogy a most érvényben lévő polgárőr törvény módosítására gyűjtsenek össze a jelentkezők konstruktív javaslatokat.
– El lehet menni a falig, de nem tovább… - fogalmazott a a díjak átadásakor Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke. Mint fogalmazott: tudni kell, hogy hol a helye a polgárőrségnek, nem szabad megfeledkezni arról a tényről, hogy civil szervezet vagyunk, így különféle militáns törekvéseknek nincs helye.

A pályázat eredményének ünnepélyes kihirdetésére július 12-én került sor, az Országos Polgárőr Szövetség központjában. A bíráló bizottság tagjai a beérkezett pályaművek közül ötöt tartott elismerésre érdemesnek. A kiírt pályázaton elért II. helyezésért, dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, László Gábor adatvédelmi tisztviselőt elismerésben és jutalomban részesítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában