Ne maradj le!

2023.07.11. 20:23

A nap legfontosabb hírei - 2023.07.11.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tragédiát is okozhattak volna az olajfoltok. Szándékosan locsolhatta szét őket valaki

Forrás: Gyuricza Miklós

Találgatják a lakosok, ki öntött olajat az 1119-es útra Bajna és Héreg között. Motorosok elleni támadás állhat az ügy mögött? Az Esztergomi Rendőrkapitányság bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást. A bajnai önkormányzat elítéli a történteket.

Elkezdődött a tokod-üveggyári bölcsőde építése. A tervek szerint a 28 férőhelyes intézmény jövő szeptemberben kezdi meg működését. Látványtervet is mutattunk róla.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Súlyos sérülései miatt altatásban tartják a Tata-Tardos között balesetet szenvedett fiatal anyát. A 27 éves Noémi július 4-én szenvedett súlyos balesetet. Az autóban ültek kisfiai is.

Nemzetközi személykereső tábor volt Neszmélyen. Európa egyik legnagyobb nemzetközi mantrailing eseményén összesen 7 országból, 110 résztvevővel és mintegy 90 kutyával tartottak képzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában