Egészségünkre!

2023.06.12. 15:24

Összehozta a mozgás a tokodi generációkat

Immár második alkalommal szólt minden az egészséges életmódról Tokodon, ahol a Mozdulj Tokod Családi Sport- és Egészségnap keretében edzéseket és bemutatókat tartottak az érdeklődőknek, de a Lukácsi Máté Művelődési Ház udvarán egészségi állapotfelmérésen is részt lehetett venni.

W. P.

A mozgás összehozta a tokodiakat

Forrás: Beküldött

A hivatalos megnyitót követően zumba és zenés gyermektorna következett, majd Soczó-Szabó Dzsenifer, a rendezvény főszervezője intervall edzést tartott. A program keretében színpadra lépett a Tokodi Csillagfény Mazsorett Csoport, illetve a szintén helyi Ízisz Gyöngyszemei Hastánccsoport is, emellett volt gerinctréning és dance flow jóga is.

A délután folyamán a Magyar Vöröskeresztnek köszönhetően folyamatos egészségügyi mérések zajlottak az intézmény udvarán, így akár a koleszterin, vércukorszintünket, illetve a vérnyomásunkat is megvizsgálhattuk. Termékbemutatók is színesítették a programot, különböző gluténmentes pékárukat is meg lehetett kóstolni. A gyermekeket arcfestéssel és csillámtetoválással is várták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában