Búcsú

2023.06.23. 13:00

Óriási tapsot kaptak a tehetséges diákok a Bakfark tanévzáró gáláján +fotók

Összesen 320 növendék, köztük zenészek és táncosok, vehette át a Bakfark művészeti iskola bizonyítványát, majd kezdte meg a jól megérdemelt vakációt.

Kemma.hu

Megtartotta hagyományos tanévzáró gáláját az oroszlányi Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola. A Kölcsey színháztermében a 2022/23-as tanévtől búcsúztak, Domina József igazgató örömmel köszöntötte a hallgatóságot, hiszen ebben a tanévben sikerült véghezvinni minden előre eltervezett programot. 

– Komoly változás várt ránk az idén. Köztudott, hogy a zeneiskola székhelye átköltözött az Asztalos utcai épületből a József Attila Általános Iskola épületébe, de remélem és a kimagasló eredmények is azt mutatják, hogy a minőségi munkavégzésben nem jelentett különösebb akadályt – fogalmazott az intézményvezető.

Összesen 320 növendék, 200 zenész és 120 táncos vette át bizonyítványát. Művészeti záróvizsgát tett Milán Attila növendéke, Kele Zsuzsanna, aki gitáron játszotta el Eric Clapton slágerét, a Tears is Heaven című számot. Végül, a rendezvény zárásaként csaknem negyven növendéket jutalmaztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában