Tatabánya

2023.06.23. 15:05

Izgalmas programokkal vár idén nyáron is a KPVDSZ: mutatjuk, mire számíthattok!

Megnyílt a KPVDSZ Művészterasz. A felújított művelődési ház mellett kialakított kellemes szabadtéri terasz kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kellemes muzsika mellett tartsanak összejöveteleket.

Kemma.hu

Akusztikus zenével és borkóstolóval indult a KPVDSZ Művlődési Ház szezonja, ahol összejöhettek a régi és új vendégek. A hétvégén, június 24–én 10 és 13 óra között a népszerű mackó kiállításhoz kapcsolódóan kreatív kuckó is várja a gyerekeket, arcfestéssel, csillámtetoválással, színezővel. Aki fotózkodni szeretne, az beülhet az iskolapadba az ezernyi színes macik közé.

Július 3–án, hétfőn 17 órakor Raáb Zoltán fotós képeiből nyílik kiállítás In memoriam címmel. Olyan előadók pillanatait láthatják majd, akik már nincsenek köztünk, s Raáb Zoltán korábban egy–egy rendezvényen lencsevégre kapta őket. A KPVDSZ Művelődési Házban július 7–én, délután 17 órakor operett délután várja a látogatókat, ahol Boldizsár Tamás és Bányóczky Nóra előadásában csendülnek fel népszerű slágerek. Július 13–án pedig a Művészterasz vendége lesz H. Gábor Erzsébet, helyi költő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában