Kedves gesztus

2023.06.01. 16:04

Fotókon a babák köszöntése: ajándékot is kaptak a Jókai ligetben

Ismét a Jókai ligetben köszöntötte a város vezetése az elmúlt hónapokban született komáromi babákat és szüleiket.

K. D.

Húsz babát, és velük a jövőt ünnepelték a komáromiak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Dr. Molnár Attila polgármester az eseményen elmondta, fontos gesztusnak tartják, hogy köszöntsék a város legfiatalabb lakóit, illetve azt is, hogy a családoknak különféle kedvezményrendszereket kínálhassanak. Felhívta a figyelmet arra is, sok olyan fejlesztésük van, amely a bölcsődéket, óvodákat érinti, szeretnének szép intézményi hátteret biztosítani a felnövekvő generációnak. Hozzátette azt is, hogy az elmúlt időszakban húsz baba látta meg a napvilágot.

Hajnal Dóra önkormányzati képviselő arról beszélt, a szülőszobában nem csupán gyermek születik, hanem egy család is. Vajda Bence önkormányzati képviselő azt hangsúlyozta, minden nap azon munkálkodnak, hogy a komáromi gyerekek jövőjét biztosítsák.

A babaköszöntő ünnepségen a szülők ajándékcsomagot, az anyukák egy-egy szál rózsát vehettek át dr. Molnár Attilától, valamint Hajnal Dórától és Vajda Bencétől. Ezt követően a kicsik Vigh-Boda Marcsi kerekítő foglalkozásán vettek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában