Ünnepség

2023.06.16. 11:05

A legkisebb kisbérieket köszöntötték

2018-ban tartották az első babaköszöntő ünnepséget Kisbéren.

Szalai Nikolett

Idén immár hatodik alkalommal köszöntötték azokat a családokat, akiket az elmúlt évben gyermekáldás ért. A Wass Albert Művelődési Központ kamaratermében 50 családot vártak, nekik Sinkovicz Zoltán, a város polgármestere küldött meghívót. 

Kele Márta, a művelődési központ és városi könyvtár igazgatója nyitotta meg az ünnepséget, köszöntve a város megjelent ifjú polgárait, szüleiket és nagyszüleiket. Ezt követően a Gyöngyszem Óvoda és Bölcsőde idén búcsúzó csoporttagjainak műsora következett, akiket Vindisch Anikó, Nagy Enikő és Baracs Gergő készítettek fel a produkcióra.

A műsor után Sinkovicz Zoltán polgármester köszöntőjében elmondta, hogy a létünk egyik legcsodálatosabb beteljesedése a belőlünk fakadó élet. A gyermek áldás és lehetőség, hogy az életünkben felfedezett értékeket megmutassuk nekik, hogy tovább adjuk életünk kincseit, hogy lássuk őket kibontakozni. Hozzátette, hogy egy gyermek világra jöttével minden családban új időszámítás kezdődik, egy csodálatos korszak, tengernyi soha nem tapasztalt örömmel és kihívással, és mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal.

Hangsúlyozta, hogy a szülői és nagyszülői gondoskodáshoz a környezetünk, sőt az egész társadalom is igyekszik hozzájárulni. Ennek egy apró gesztusa a babaköszöntő ünnepség, ahol a város közössége jelképes figyelmességgel köszönti legfiatalabb polgárait. Beszéde végén Varga Melinda önkormányzati képviselővel a város önkormányzatának nevében átadott a családoknak egy emléklapot, egy ajándékutalványt, valamint egy felajánlott ajándékcsomagot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában