Kemma.hu podcast

2023.05.20. 10:00

Úgy csukódott rám az ajtó, hogy én kívül maradtam - PODCAST

A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület író-olvasó találkozót tartott a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban. A vendég Bajcsi Norbert volt, akinek 2023-ban jelent meg Szenvedéllyel - Utam a drogoktól a velünk élő Istenig című könyve. Norbert húsz évig volt drog-, alkohol- és gyógyszerfüggő, de a játékgépek és a bűnözés sem maradt ki az életéből. A Kemma podcastben nekünk is elmesélte történetét.

H.A.

Bajcsi Norbert húsz évnyi függőségéről és a kivezető útról is mesélt a könyvtárban. (A képen: Pruzsina Alice, Bajcsi Norbert)

Fotó: kemma.hu

A könyvet olvasva egy valami biztosan eszünkbe juthat, amit Bajcsi Norbert is hangsúlyoz mindig, hogy merjünk segítséget kérni. A története pedig nemcsak azoknak lehet tanulságos, akik jelenleg hasonló problémával küzdenek, hanem mindenki másnak is. Az elveszettség és magány érzése végig ott van a sorok között, majd a győzelem és a boldog élet felé vezető út is. Ne regényre készüljünk, hanem egy hosszú belső monológra és utazásra. A figyelmet azonban végig fent tudja tartani, mert a kíváncsiság fog bennünket előre vinni, hogy végül hogyan és hova fog eljutni Norbert.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában