TT

2023.05.14. 12:53

„Mi a francnak kellett idejönnöm” - szókimondó túravideó készült a Gerecséről

Fiantok Dani a Gerecse 50 teljesítménytúrán keresztül mutatja be, hogyan indulj neki egy TT-nek, mit vigyél magaddal és mitől lesz ez a kihívás sokkal több, mint egy átlagos kirándulás. Videó, nem csak erős idegzetűeknek!

Kemma.hu

Még 10 kilométert kibírok - ezt négyszer is el lehet mondani az úton

Forrás: Aktív Magyarország/YouTube

Így csinálj végig egy teljesítménytúrát – címében ezzel a felütéssel került ki az Aktív Magyarország YouTube-csatornájára az a videó, amit Fiantok Dani készített, miközben végigküzdötte magát a Gerecse 50 teljesítménytúrán. Az esemény nem tegnap volt (hanem áprilisban), de aktuálisabb, mint valaha, hiszen túraszezon van és eső és sár...

...és csend és hó és halál.

– folytathatnánk Vörösmarty szavaival a sort, kitekintve az ablakon.

Az elején sajnálod a cipődet, meg a nadrágodat

– mondja Dani, el is feledkezve a legfontosabbról, hiszen ott van a túrázóval ilyenkor az önsajnálat is. De azért azt elárulja, hogy a teljesítménytúrák csak látszólag szólnak az izmokról. Ha elindulunk, valójában egy olyan kalandban lesz részünk, amelyet egyszerre játszhatunk fizikailag és fejben is. 

Egész biztos, hogy bele fogsz halni a végére

– fogalmaz szuszogva. Szenvedését nézve pedig szinte elszégyelli magát az otthonról olvasó. Íme a videó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában