Mozdul a megye

2023.05.15. 17:42

Fotókon a legviccesebb vetélkedő - még ruhákat is csipeszeltek a tatai edzőtáborban

Tata város csapata nyerte a vármegyei önkormányzat A mi megyénk, a mi világunk elnevezésű identitás programja keretében rendezett Mozdul a megye játékos sportvetélkedő fináléját. Ott voltunk , hogy fotókon örökítsük meg a hangulatot.

Sz. N.

Izgalmas feladatok várták a versenyzőket

Forrás: 24 Óra

Fotó: HB

Hat járási elődöntő győztesei jutottak tovább a Mozdul a megye végső megmérettetésére. Tata mellett Ászár, Kecskéd, Nagyigmánd, Bajna és Vértesszőlős képviseltették magukat a tatai edzőtáborban. Az utóbbi csapat betegségek miatt nem tudott pályára lépni, az ászári együttes pedig szinte teljesen kicserélődött a járási verseny óta.

A jó hangulatú döntőben különböző feladatokat kellett teljesíteniük a csapatoknak, mint például a ruhacsipeszelés, seprűdobás vagy a krikett. A tataiak az elsőnek, a bajnaiak a másodiknak, a nagyigmándiak pedig a harmadiknak járó trófeát. A szoros küzdelemben éppen lemaradtak a dobogóról az ászáriak, az ötödikek a kecskédiek lettek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában