Kemma.hu podcast

2023.05.23. 13:03

Díjmentesen kaphatunk LED-izzókat - PODCAST

A CYEB - az energiagazdálkodás szakértőjeként - LED-csere programot hirdetett a lakosság számára, amelynek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra. A Kemma podcast adásában Meixner István, a CYEB Energiamegoldások Kft. ügyfélkapcsolatok igazgatója mesélt a részletekről.

kemma.hu

Azokat a pályázatokat fogadják el, ahol a villanyszámlán szereplő szerződő fél lakcímkártyáján a szolgáltatás helye szerepel állandó lakcímként. A regisztrációt pedig kizárólag online formában lehet benyújtani a ledcsere.hu oldalon. Meixner István kiemelte, hogy a kalkuláció alapján egy átlagos háztartásban évente akár 60 ezer forinttal is csökkenhet az áramszámla, illetve 500 kilogrammal csökken a szén-dioxid-kibocsátása. A program népszerű, Komárom-Esztergom vármegye több települése is csatlakozott már hozzá, illetve több településsel tárgyalnak még. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában