Elismerés

2023.05.12. 13:43

Csodanő lehet az esztergomi anyuka, akit körülölel a zen

Virágh-Kvasznovszky Anettet a „csendes” hősnő kategóriájában jelölték a Csodanő díjra.

Kemma.hu

Virágh-Kvasznovszky Anett

Forrás: carrie.hu

Hamarosan kiderül, díjat kap-e Virágh-Kvasznovszky Anett a Carrie Csodanő versenyén, a voksolás ugyanis 10-én este lezárult. Az ötvenfős mezőnyben számos példamutató asszony, nő kapott helyett, többek között Anett is. Legkreatívabb, újrakezdő/karrierváltó, Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő, csendes hősnő és (h)ősanya kategóriákban a zsűri egy-egy nyertes választ ki, és egy-egy közönséggyőztes is lesz. Szavazni egyébként április 26-tól lehetett.

A pályázatra több mint 500 nevezés érkezett, ezek közül lett döntős a csendes hősnő kategóriában Virágh-Kvasznovszky Anett is, aki két éve köszönt el Orosházától, dentálhigiénikus szakmájától, kollégáitól és pácienseitől, hogy beteljesítse sorsát, és megtalálja a házastársi és anyai örömök mellett a tiszta tudat eléréséhez vezető utat is férje, Csong An Szunim koreai zen mester, az esztergomi Eredeti Fény Zen Templom apátjának oldalán. Életüket a meditáció által elérhető tiszta tudatra, valamint a családi karmák átlátására tették fel.

Mint ő maga fogalmazott, jelenleg a világ legszebb hivatása az övé: 8 hónapos kisfia édesanyja, és a férje hátországa vagyok, aki a Zen buddhizmus meghatározó alakja hazánkban. Az esztergomi „csendes” hősnő jelenleg a világ legszebb hivatását végzi a 8 hónapos kisfia édesanyjaként, valamint férje hátországaként képviselik a Zen buddhizmus alapjait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában