Kemma.hu podcast

2023.05.05. 12:22

Az összefogás ereje a fácánvadászattól a tatabányai kórházi adományig - PODCAST

Évek óta az ország összes vármegyéjében karácsonyi fácánvadászatot tartanak, amelynek bevétele beteg gyermekhez kerül. Az esemény jelentőségéről és az elmúlt évek sikereiről Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője számolt be a Kemma-podcast legújabb adásában.

Kemma.hu

Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A tavaly decemberi karitatív akció révén az Országos Jótékonysági Vadászatnak köszönhetően 1,4 millió forint adomány gyűlt össze, amelyből a Szent Borbála Kórház gyermekosztálya új műszerekkel bővült. Komárom-Esztergom vármegyéből a Környei Vadásztársaság ebben az évben is csatlakozott az Országos Jótékonysági Vadászat programjához.

Az eddigi jótékonysági vadászatok által adományozott orvosi eszközök már több mint 110 ezer gyermeket gyógyítottak meg. A támogatás kiválasztásánál minden évben fontos szempont volt a gyermekosztály vezető főorvosa által felállított prioritás. Idén betegőrző monitorral és vérnyomásmérő mandzsettával bővült a Szent Borbála Kórház. Az esemény jelentőségéről és az elmúlt évek sikereiről Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője számolt be a Kemma-podcast legújabb adásában. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában