Ne maradj le!

2023.05.25. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.25.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Négy embert, köztük két gyermeket támadott meg Várgesztesen egy kutya

Négy embert, köztük két kisgyermeket harapott meg Várgesztesen egy udvarból kiszabadult kutya a héten. Riadalom, és aggodalom lett úrrá a kis település lakói között. Rising Károlyné polgármester mesélt a történtekről.

A meccs előtt, a kezdőkörben kérte meg kedvese kezét a bábolnai futballista

Az NB III-as Balatonfüredi FC labdarúgója, Róth István biztosan megemlegeti a vasárnap délutánt. Persze ez erősen igaz kedvesére, Bánhelyi Nórára is. A 28 éves füredi játékos ugyanis elhívta a meccsre szerelmét, majd a mit sem sejtő hölgynek a találkozó előtt megkérte a kezét.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Szétverte a bajnai iskola ajtaját, oszlopostól tépett kukát, ezzel magyarázta tettét

A gyanú szerint május 19-én a bajnai általános iskola bejárati ajtajának üvegét betörte. Az iskola előtt lévő kukát az oszloppal együtt kitépte, majd az ajtónak dobta. A helyi lakos tettét ittasságával magyarázta. Beismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene garázdaság és rongálás miatt indult büntetőeljárás a Dorogi Rendőrkapitányságon.

Késsel, bedrogozva próbált meg rabolni a férfi Kisbéren, most bűnhődhet érte

Gyorsított eljárásban ítélhetik el azt a visszaeső kisbéri bűnözőt, aki pár hete egy késsel próbált meg kirabolni egy dohányboltot Kisbéren.

Cseh Katalin ismét Magyarország ellen dolgozik

Ez már tényleg a legalja – reagált Deutsch Tamás arra, hogy Cseh Katalin az egyik előterjesztője Daniel Freund mellett a legújabb magyargyűlölő EP-határozatnak.

Megszületett az ítélet: ennyi időre kerül börtönbe a gyerekgyilkos magyar anya

Szerdán megszületett az ítélet annak a nőnek az ügyében, aki 2021 októberében Olaszországban késelte halálra kétéves kisfiát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában