Együttműködés

2023.05.24. 07:00

A Meló-Diák és a megye Ifjúságáért Egyesület közösen a fiatalokért

A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület közösségi oldalán osztotta meg, hogy együttműködést írt alá a Meló–Diák iskolaszövetkezet tatabányai irodájának képviselőjével.

Kemma.hu

Kerekes Máté István, a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület elnöke, és Juhász-Lizanecz Tímea, a Meló-Diák tatabányai irodájának a vezetője írta alá az együttműködést

Forrás: Facebook/KEM IFE

A bejegyzésben szerepel: a Meló-Diák munkatársai azon dolgoznak, hogy a tatabányai fiataloknak izgalmas és értékes munkalehetőségeket biztosítsanak. Hisznek abban, hogy a diákmunka nem csak a pénz keresésről szól, hanem az ismeretszerzés, a fejlődés és a kalandok lehetősége is. 

A Komárom–Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület örömmel csatlakozott hozzájuk, mert hisznek a tatabányai fiatalok tehetségében és motivációjában. Céljuk, hogy segítsenek nekik megtalálni a számukra legmegfelelőbb munkát, hogy fejlődhessenek és tapasztalatokat szerezzenek. 

Tervezik, hogy közösen szerveznek különböző workshopokat, tréningeket és karrier–tanácsadásokat, amelyek segítségével a fiatalok még felkészültebbek lehetek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában