Diákolimpia

2023.04.26. 15:05

Remekeltek az országos döntőben az esztergomi iskola diákjai

Több csoportban is győztek a fiatalok a Mezei futó Diákolimpia országos döntőjében.

Kemma.hu

Bajnok lett az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium fiúcsapata

Forrás: ETK

Remekeltek az Esztergomi Triatlon Klub (ETK) kötelékébe tartozó versenyzők a Mezei futó Diákolimpia országos döntőjében, melyet a közelmúltban rendeztek meg Gödöllőn – közölte a sportegyesület a közösségi oldalán

Tájékoztatásuk szerint az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola tanulói közül, a II. korcsoport lány kategóriában Szalkay Zsuzsanna a 15., Sallai Enikő a 21., Molnár Gréta a 49., Pörsök Anna a 62., míg Berczeli Eszter a 63. helyen végzett. Ők csapatban a dobogó legfelső fokára állhattak fel. A III. korcsoportban Zámbó Liza 20. helyezést, míg Szabó Mihály a V. korcsoportban 24. helyezést ért el.

Az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium tanulói közül Gergely Soma a III. korcsoport 12. helyén végett. A IV. korcsoportban a lányok mezőnyében Bartal Zsófi a 32., míg Horváth Borbála a 46. lett. A fiúknál Gergely Mátyás a 7., Zámbó Benedek a 32., míg Szabó Levente az 51. helyen fejezte be a versenyt. A fiúk csapatban szintén bajnokok lettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában