Jótékonysági buli

2023.04.09. 18:41

Jót buliztak, és még az ovi udvara is megújulhat Kocson +fotók

Igazi fergeteges jótékonysági retró bulin töltődhettek fel a kocsi anyukák és apukák. A teljes bevételt az óvoda udvarának felújítására fordítják.

Kemma.hu

Remek hangulat volt a bulin

Forrás: 24 Óra

Fotó: G.D.V.

Retró bulin engedhették ki a fáradt gőzt a szülők Kocson. A Mesekert Óvoda és Bölcsőde dolgozói úgy gondolták, hogy mindenkire ráfér egy gyerekmentes este, amibe a gyerekkoruk hangulatát szeretnék belecsempészni a legjobb retró zenékkel. Így egy kicsit ők is újra gyereknek, vagy inkább tininek érezhetik magukat.

Az ötlet végül olyan jó lett, hogy a buli előtt egy héttel már teltházat kellett hirdetniük. Karsai Anita, a rendezvény egyik szervezője elmondta, hogy 200 előre megvásárolt jegy, 1500 eladott tombola, rengeteg támogató és a szívvel-lélekkel elvégzett munka eredménye a közel 700 ezer forintos bevétel.

- A sok befektetett munka, a lelkesedés, a friss ötletek, felajánlások, energia és a szív hozta el ezeket a számokat, amire egy ekkora településen mint Kocs méltán lehetnek büszkék a szervezők. A teljes bevételt az óvoda udvarának fejlesztésére fordít majd a Mesekert Óvoda és Bölcsőde - árulta el Anita.

A bulit a községi Faluházban tartották és a résztvevői elejétől a végéig lelkes és aktív közönsége voltak DJ Maráknak, aki a hangulathoz illő fergeteges zenékkel gondoskodott a jó hangulatról. Az intézmény dolgozói pedig még egy kis saját műsorral is fokozták a jó hangulatot. A tombolahúzás megkoronázta a napot, hiszen a több mint 40 felajánlótól fergeteges nyeremények érkeztek. Valószínűleg nem volt senki, aki csalódott volna az estén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában