Elismerések

2023.03.27. 11:19

Tűzoltókat díjaztak a komáromi bálon

Városi tűzoltóbált rendeztek a komáromi WF Szabadidőparkban, ahol az év tűzoltója elismerések is gazdára találtak.

K. D.

Díjazottak és díjátadók a komáromi tűzoltóbál előtt

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A 2021-es díjat is ez alkalommal adták át, mert tavaly még nem tudták megszervezni a járvány miatt az eseményt. Ezt az elismerést Dákai Csaba vehette át Sinkovicz Zoltántól, Kisbér polgármesterétől. 2022-ben Nyári Gábor lett az év tűzoltója. A Komárom-Almásfüzitő Létesítményi Tűzoltóság díját Gerencsér Tamás kapta. Mint megtudtuk, az év tűzoltóját a bajtársak szavazatai alapján választják meg minden esztendőben.

Hántai Ferenc, a komáromi tűzoltó-parancsnokság vezetője köszöntötte a résztvevőket. Arról beszélt, rekordszámban gyűltek össze ezen az eseményen, mintegy százharmincan vettek részt a programon. Dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester azt hangsúlyozta, a tűzoltók munkája nem csak fizikailag, lelkileg is megterhelő. Dr. Molnár Attila polgármester arról beszélt, a jelenlévők összetartó közösséget alkotnak, akik példát mutatnak mindenkinek szerte az országban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában