Szelektíven

2023.03.02. 18:25

Többször lesz lomtalanítás Oroszlányban - itt vannak az időpontok

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. márciusban több alkalommal is végez lomtalanítást a városban.

W.Zs.

A társaság közleményben hívja fel a lakosok figyelmét, hogy a hulladékot legkésőbb a lomtalanítás napján reggel 6 óráig helyezzék ki a közterületre. A meghirdetett márciusi napokon lesz lehetőség a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikrohullámú sütő, egyéb háztartási és barkács eszközök) leadására a társaság telephelyén, a Táncsics Mihály úton, 7 és 15 óra között.

Lomtalanítás lesz március 13-án, hétfőn, a Falu és a garázssorok területén. Március 28-án, kedden pedig Borbála területén. A lomtalanítás a tömbházas területeken a társasházak igényei szerint a szolgáltatóval előre egyeztetett időpontokban történik - a közszolgáltatáson kívül plusz egy alkalommal.

A lomtalanítás során nem helyezhető ki veszélyes hulladék,  építési és bontási törmelék, autó és motorkerékpár alkatrész, karosszéria elem, gumiabroncs, ipari hulladék, állati tetem, valamint folyékony hulladék.

A társaság ezen kívül és igény szerint biztosít évente egy alkalommal térítésmentes és házhoz menő lomtalanítás. Elviszik a feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. Felhívják a figyelmet arra, hogy a kisebb méretű anyagokat a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében előre bezsákolva, kötegelve készítsék elő a lakosok.

Az OKÖ Zrt. kéri, hogy a lakosok a lomtalanítási igényt legalább egy héttel előre jelezzék az oroszlányi ügyfélszolgálaton (Táncsics M. u. 59.), vagy telefonon: 22/576-070, illetve az [email protected] e-mail címen. A lomtalanítás nem konténerben történik. Amennyiben többlethulladék keletkezik, lehetőség van konténerrendelésre az alábbi telefonszámon: 06 30/518-4401.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában