Virtuális

2023.03.13. 11:27

Csíz! Újrafotózza Tatabányát a Google, készülnek a friss utcaképek

Frissül a Google Street View képadatbázisa, többek között tatabányai utcaképekkel.

Kemma.hu

A Google kamerás autója újra körbefotózza Tatabányát

Forrás: Shutterstock

Fotó: Eric Buermeyer

Újabb utcaképeket készít a Google Magyarországon. A számos város között, ahol újra felbukkan kamerás autójuk, ott van többek között Miskolc, Eger, Székesfehérvár és Tatabánya is. Ahogy arról a Heol is ír, az úgynevezett Street View szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók virtuálisan bárhonnan felkereshetik a magyar városok többségét, ezzel együtt pedig meglátogathatnak számos kulturális nevezetességet, például kastélyt és várat, illetve közelebbről is megtekinthetik az országban található nemzeti parkokat és egyéb természeti csodákat.

A szolgáltató a személyes adatok védelme miatt ezúttal is elhomályosítja majd az emberek arcát és a rendszámokat, ugyanakkor lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek elhomályosítására; ezt a képek jobb alsó sarkában található "Hiba bejelentése" gombra kattintva lehet igényelni. 

Hogy pontosan mikor fog felbukkanni a Google kamerás autója Tatabányán, azt nem tudni, a menetrend szerint valamikor március és szeptember között. A megyeszékhelyről 2022 őszén is készültek egyébként friss képek, előtte 2021 májusában

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában