Húsvét

2023.03.10. 10:54

Csak a várólistán maradt húsvétra hely a szaléziak lelkigyakorlatára

A hagyományokat folytatva, a szalézi rend magyarországi közössége ebben az esztendőben is húsvétváró lelkigyakorlatra hívta két korosztályban a fiatalokat, illetve más programmal várva a családokat.

F.K.

A közigazgatásilag a Bajóthoz tartozó péliföldszentkereszti kegyhelyen a családok együttléte nagycsütörtök esti szentmisével kezdődik, húsvétvasárnapi ebéddel zárul. A találkozót a korábbi magyar tartományfőnök, Ábrahám Béla szalézi szerzetes atya vezeti. A nem kevés szálláshely mindegyike nagyon gyorsan betelt, várólistára lehet már csak feliratkozni. Az együtt töltött órák lehetőséget kínálnak majd közös elmélkedéssel, szentségimádással hangolódni az ünnepre.

A szaléziak.hu híre szerint, miközben a felnőttek a természet, a teremtett világ csodáihoz kerülhetnek közelebb előadások során, addig gyermekeik szalézi animátorokkal találkoznak. Többek között játszhatnak, kézműves foglalkozásokon ügyeskedhetnek, illetve segítséget kapnak ahhoz, hogy aktívan részt tudjanak venni az aktuális szertartásokon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában