Amiről a vízpart mesél

2023.02.21. 15:01

Rajzpályázatot hirdettek a kreatív sárisápi gyermekeknek

Amiről a vízpart mesél címmel rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára a Sárisáp Község Önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. A pályaműveket március 6-ig lehet leadni az óvodában, illetve az általános iskolában.

W. P.

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Karnok Csaba

A felhívás szerint a gyermekeknek az alkotásaikon keresztül kell bemutatniuk a vizek, vízpartok növény-, illetve állatvilágát. Bármilyen technikával készült művel lehet pályázni, a ceruzarajzok mellett a festett képeket, kollázsokat, domborműveket és a szobrokat is egyaránt várják, keretezni, paszpartuzni, azaz szegélyezni sem kell.

Mindenkinek fel kell címkézni a képét, fel kell tüntetni továbbá az alkotó nevét, életkorát és az oktatási intézményének nevét is. Az egyéni alkotások mellett szívesen fogadják egy-egy csoport, osztály közös művét is. Az eredményhirdetést és a díjátadót március 15-én 11 órától, a pályamunkákból készült kiállítás megnyitóján a községi ünnepség után a Sárisápi Bányász Közösségi Térben tartják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában