Hexatlon

2023.02.08. 18:46

Jól álltak a lábukon a Csámpások a tatai jégpályán - FOTÓK

Megrendezték a 4. Téli Hexatlon versenyt szerdán Tatán. Ezúttal kilenc csapatnak kellett hat különböző extrém feladatot megoldania a jégen.

G. D. V.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

 Idén a középiskolások között az aranyérmet a Csámpások érdemelték ki, az ezüstöt a Bláthy diákjai vihették haza, a bronzot pedig az Eötvös csapata kapta.

A nyertes csapat tagjai elmondták, hogy rendszeresen járnak együtt korcsolyázni, közülük többen jégkorongoznak is. Igazából a jó móka és a hangulat, a közös játék miatt jelentkeztek a versenyre, de büszkén viszik haza a legjobbnak járó kupát is. Elárulták, hogy számukra a legnehezebb feladat az volt, amikor floorball ütővel kellett vezetni egy floorball labdát, majd kapura lőni. Hiába a hokis múlt, a feladat bizony nagy kihívást jelentett. 

Így voltak ezzel a Kőkúti iskola diákjai is, akik az általános iskolások közül lettek a harmadikok. Hiába a rendszeres korcsolya óra, a floorball rajtuk is kifogott. A másodikak a Színes iskola növendékei lettek. Az aranyérmet és a kupát pedig a Vaszary tanulói nyerték meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában