Ingatlan

2023.02.15. 14:00

Emelkedtek a garázsárak Tatabányán is: átlag 6 millióba kerülhet a kocsi tárolása

A fővárosban és a megyeszékhelyeken is jelentősen emelkedett a fedett gépkocsibeállók iránti kereslet, ami meglódította az árakat: közölte az Otthon Centrum az MTI-vel.

Kemma.hu

Az ingatlanközvetítő hálózat országos körképe alapján a garázsok ára tavaly 26,7 százalékkal nőtt az előző évi adatokhoz képest, így az átlagár 6,3 millió forintra emelkedett. Hozzáfűzték,. Az elemzés egyébként kitért arra is, hogy a garázsok a legtöbb megyei jogú városban 4-6 millió forint között keltek el tavaly, így Tatabányán 6 millió forint volt az átlagérték. Debrecenben tavaly átlagosan 4 millió forintot ért egy garázs, Miskolcon és Szekszárdon 4,5 milliót.

Az Ingatlanbazáron is körülnéztünk, mennyiért lehet garázst venni Tatabányán, Tatán és Komáromban. A tatabányai garázsokat illetően 6 és 7,5 millió forint között ingázik az ár, a garázsok 16 és 23 négyzetméter között mozognak. A legdrágább 7,5 millió, a legolcsóbb azonban 3,6 millióért vihető.

Komáromban szélesebb az árskála: hasonló területű garázsok kaphatóak, mint Tatabányán, az ár a 4 és a 8 millió forint között változik. Tatán egy eladó garázst találtunk, amely 3 millióért lehet az új tulajdonosé.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában