Gazdára várva

2023.02.16. 07:00

10 éve vár gazdára Vinny, a borostyánszemű komáromi kutyus

Egyes kutyák szinte azonnal gazdisodnak, másoknak hosszú hónapokat, vagy akár éveket is várniuk kell az álomgazdira. A Rex Komáromi Állatvédő Egyesületnél azonban él egy olyan kutyus, akit már több mint tíz éve elkerül a szerencse…

K. D.

A nap során lehet találkozni Vinny kutyussal is, aki tíz éve lakja a menhelyet

Forrás: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Fotó: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Bedecs Tamástól, a menhely egyik önkéntesétől megtudtuk, Vinny igazi szerencsehozó, „négylevelű lóhere”, hiszen akárhány kenneltársa volt, mind gazdisodott mellőle. Még a reménytelen esetnek számító bullok, vagy éppen idősebb kutyusok is. Egyedül Vinnyben nem látja meg senki a leendő társát, pedig az eb rendkívül jólelkű. 

Nehezen bízik, de akit megkedvel, ahhoz végletekig hűséges. A reggeli és délutáni futtatásokkor azonnal rohan a gondozókhoz, a lábukra ül, ott várja, hogy simogassák. Vinny mindössze négy hónaposan, 2013-ban került be a menhelyre, és soha nem ismerhette az otthon melegét.

A menhely dolgozói nagyon szurkolnak a borostyánszemű Vinnynek, hogy valakinek végre megakadjon rajta a szeme, és élete utolsó szakaszában sok szeretettel, kényelemmel ajándékozza meg a türelmesen várakozó kutyát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában