Beszerzés

2023.01.29. 08:00

Pályázatos pick-uppal bővült a tornyópusztai Postás Vadásztársaság

A jármű a társaság munkaszervezetének, 26 tagjának és évente közel 200 vendégének közlekedését könnyíti meg.

Kemma.hu

Forrás: Postás Vadásztársaság

A Postás Vadásztársaság a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében korszerű ISUZU D-Max pick-up gépjárművet vásárolt. A Tarján Tornyópuszta székhelyű Vadásztársaság a program 5 000 fős lakosságszám alatti településeken működő civil szervezetek számára meghirdetett gépjárműbeszerzési támogatási programjában kapott támogatást céljai megvalósításához.

A  projektből a szervezet számára megítélt 5 millió Ft támogatás felhasználásával beszerzett gépjármű a társaság munkaszervezetének, 26 tagjának és évente közel 200 vendégének  közlekedését könnyíti meg a térségben. A társaság a pick-up használatával hatékonyabban tudja ellátni a vadászterület ellenőrzését, a vadállomány etetését és védelmét, ahogy a gépjármű a területen már hagyománynak számító vadászturizmus támogatásában is jelentős szerepet játszik.

A korszerű, kedvező (Euro 6-os) környezetvédelmi besorolással rendelkező jármű a nehezebben elérhető területekre is gyors megközelítési lehetőséget biztosít. Segítségével a több mint 70 éves múltra visszatekintő Postás Vadásztársaság tevékenysége során napi szinten aktívan tesz a környezet védelméért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában