Beruházás

2023.01.30. 15:37

Kiderült, mikor nyílik meg az 1 milliárdból elkészülő új esztergomi piac - FOTÓK

Az elárusítóhelyekre eladókat is keresnek, a pályázatot hamarosan kiírják.

Kemma.hu

Forrás: esztergom.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, vissza nem térítendő támogatásból kap új, fedett piacépületet Esztergom. A majd 1 milliárdos beruházás újabb állomásáról osztott meg fotókat Hernádi Ádám polgármester. Facebook-posztjában kiemelte: 91 nap múlva nyit ki az új piac és közösségi tér. Ez azt támasztja alá, hogy tartani tudja a város a tavaly novemberben tett ígéretét, hogy májusban befejeződik a beruházás.

A város a nyitással kapcsolatban közzé tett egy felhívást is, amely szerint árusokat keresnek az eladóhelyekre. Mint a városi honlapon részletezték, a létesítmény üzemeltetője az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft., melynek ügyvezető igazgatója, Szekér Zoltán elmondta, hogy első lépésként elindították a régi piac kereskedőivel, illetve más vállalkozókkal a kapcsolatfelvételt, és további potenciális érdeklődők részére is rendelkezésre állnak.

A bérlési jogosultságot az egyes bérleményekre pályázati úton lehet megszerezni, melyet több ütemben fog kiírni az üzemeltető. Az első pályázati kiírást február első felében, míg a megmaradt bérleményekre március első felében hirdetik ki.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában