Elvarázsolt város

2023.01.25. 19:26

Két város is magáénak érzi, a fotóművész most megmutatta, miért ízig-vérig tatabányai +fotók

Solymos Ákos fotóművész megörült a hónak és olyan, de olyan képeket készített a tatabányai Ligetben, amitól neked is eláll a szavad.

Kemma.hu

Forrás: Solymos Ákos fotó blog/Facebook

Fotó: Solymos Akos

A tatabányai Ifjúság Parkot választotta Solymos Ákos fotós arra, hogy megörökítse az év első havazását. A fotóművész közösségi oldalán indokolta meg, miért a Ligetbe vitte a szíve. Egy led lámpát is vitt magával, azzal festette meg helyenként a képeket.

Sokat fotózom Tatát, ezért sokan azt hiszik tatai vagyok, de most kicsit helyre tehetem ezt. Az őseim sok-sok generációra visszamenőleg bányászok voltak, itt Tatabányán is, a Felvidéken és Borsodban. Jelentem, én tatabányai vagyok!

– fogalmazott a fotós. Mint írta, a gyökerek fontosak, és régi restanciája volt ez saját maga felé is, ezért, megörülve a hónak, a Ligetbe  látogatott ki.

A Ligetbe, amit Záray Márta is megénekelt, ahol a Anyukám is meg van örökítve egy 1972-es super8-as filmszalagon és ahol mi is tologattuk gyerkőcöket, amíg a közelben laktunk. Akkor nem így nézett ki, de most le a kalappal, nagyon szép.

–dicsérte a parkot Solymos Ákos, akinek állításával, a képei láttán különösen egyet kell értsünk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában