Nyílt nap

2023.01.17. 18:08

Fotókon a Talentum második nyílt napja az új otthonában

Sokan voltak kíváncsiak a tatai Talentum Szakgimnázium nyílt napjára. Az érdeklődők megleshették a szakmai órákat, illetve tájékozhattak a képzésről.

Goletz-Deák Viktória

Nagyon sok érdeklődő érkezett a Talentum nyílt napjára

Forrás: Facebook/Tatai Talentum Iskola

Nyílt napot tartottak a tatai Talentum Szakgimnáziumban. Ballók Olga, az intézmény igazgatóhelyettese elmondta, hogy ebben a tanévben ez már a második nyílt napjuk. Novemberben mintegy 150 érdeklődő volt kíváncsi a képzéseikre. A második alkalommal kevesebben jöttek, viszont újak.

- Az érdeklődők beleshetnek az órákra, hogyan zajlik nálunk az oktatás. Lesz rajz, festés, mintázás, grafikai tervezés és grafikai technika óra is. A diákok közt látnak olyat, aki idén kezdte a képzést, illetve végzősök munkáját is megleshetik. Szakmai vezetőnk tart tájékoztatást a képzésről. Elmondja hogyan épül fel az oktatás, mennyi a szakmai és közismereti tárgy - magyarázta a nyílt napon az intézmény vezetője, aki elárulta, hogy minden évben több, mint száz gyerek jelentkezik a képzéseikre. A szakgimnázium egy osztályt indít minden tanévben, 20 fővel. Vagyis minden évben több, mint ötszörös a túljelentkezés

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában