Jótékonyság

2022.12.01. 14:00

Pár nap alatt vált ismét az angyalok fővárosává Tata a Kristály karácsonyfájával

A Kristály Imperiál Hotel az idén is a hátrányos helyzetű gyermekek mellé állt, hogy teljesülhessenek karácsonyi kívánságaik.

Kemma.hu

Majd' háromszáz kívánság várta, hogy az álomból valóság legyen

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Borsodi Imre, a Kristály PR-menedzsere kiemelte: immár sokadik alkalommal fogtak össze, hogy a Komárom-Esztergom megyei bentlakásos intézményekben, valamint Szovátán élő gyerekeknek szép, szebb karácsonya lehessen. Négy településen összesen 296  hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát aranyozzák majd be így a jótevő angyalok egyébként. Az idén is egy gyönyörű karácsonyfán várták a kívánságok, hogy valaki kiválassza őket, majd december 6-ig magát az ajándékot visszavigye a hotelbe.

Az is hagyomány már, hogy Pál Feri atya előadása hozza el a karácsony csodáját a városba, és így volt ez most is, hiszen a különleges kívánságfát először a Pálma Rendezvényházban, a neves római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és motivátor előadásán állították fel. A vendégek már itt is választhattak az ünnepi álmok közül, majd a fa átkerült a Kristály aulájába. 

A gyűjtéshez, illetve annak népszerűsítéséhez a MOL Tatabánya Kézilabda Club is csatlakozott, Topic Petar, Székely Márton, Győri Mátyás, Ancsin Gábor és Pedro Rodriguz Alvarez is választott egy-egy kívánságot a fáról. 

Külön érdekesség, hogy a kívánságok mellé az angyalok is kapnak egy-egy ajándékot. A gyerekektől rajzokat, valamint egy-egy mézeskalácsot. Mint megtudtuk, az „Egy doboz, egy mosoly" akció mellé állt a Jávorka-iskola is. A cukrász tanulók készítették el ugyanis a majd' 300 mézest.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában