Életmentő

2022.12.29. 15:26

Csaknem százan nyújtották karjukat Oroszlányban, az év utolsó előtti véradásán

A Magyar Vöröskereszt az idén is megszervezte hagyományos, két ünnep közötti véradását Oroszlányban.

W. Zs.

A két ünnep között is segíthetünk véradással

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Hosszú évek óta a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár aulája ad otthont a humanitárius szervezet eseményének, amelyre mindig sok véradót várnak. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva összesen száz feletti résztvevővel számoltak a szervezők, de minden képzeletet felülmúlt a véradói kedv: kilencvenen gondolták úgy, hogy segítenek embertársaikon.

A részeredményt az esemény vége előtt két órával közölték, miként azt is elmondták, mivel kedveskedtek az önzetlen segítőknek. A véradók ajándékba kaptak egy neszesszert, amit a szervezet logójával láttak el.

véradás
December 30-án, Süttőn zárja az évet a vöröskereszt megyei szervezete
Fotós: F. P. / Forrás:  24 Óra

A kozmetikai táskát az egyik szomszédos megyében működő anyaotthon lakói készítették. Ajándékként ezzel, továbbá hálás köszönettel kívánt mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet az országos és a megyei szervezet.

Az év utolsó véradása pénteken, december 30-án lesz Süttőn. A Hengermalom Közösségi Házban 11 és 17 óra között segíthetünk ily módon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában