Ranglista

2022.12.18. 08:00

Az észak-komáromi kórház Szlovákiában a legjobbak között szerepel

Kemma.hu

2022-ben Szlovákiában az INEKO társadalomkutató intézet által szervezett értékelés alapján ötödik helyre rangsorolták az észak-komáromi kórházat, számolt be róla a sziakomarom.sk. A szlovákiai kórházak értékelés a a betegek elégedettsége, az egészségügyi ellátás minősége, az orvosok tapasztaltsága, a gazdálkodás és az átláthatóság és egyéb mutatók alapján állították fel.

Mint írták, az észak-komáromi intézmény 2019 óta sokat lépett előre. Akkor a ranglistán a 14. helyről a 7. helyig sikerült feljönni, míg 2020-ban és 2021-ben már a dobogó harmadik helyén szerepelt az intézmény. Most az 5. hely ugyan kissé visszaesésnek számít, de a kórház még így is az ország élmezőnyébe tartozik.

Forrás: sziakomarom.sk

Ahogy fogalmaznak, ezt a helyezést a komáromi kórház pozitívan értékeli, hiszen az utóbbi két évben rengeteget invesztáltak az intézménybe. Építkezés és átépítés is zajlott, amely talán jelenleg kisebb kényelmetlenséget okozott a pácienseknek, azonban hosszútávon egészen biztosan megtérül, és minden téren emeli a kórház színvonalát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában