Kikapcsólódás

2022.11.18. 07:00

Rajzfilmünnep, Fiókafesztivál, musicalbemutató - 8 program a hétvégére, ha unatkoznál

Ezen a hétvégén sem maradunk programok nélkül Komárom-Esztergomban. Soroljuk a lehetőségeket!

K. D.

Részlet a tatabányai színház műsorából

Forrás: beküldött

Színházba várnak

Észak-Komáromban, a Jókai Színházban péntek 9 és 11 órakor A Halhatatlanság országa című darab lesz. Péntek 19 órakor pedig a Mindennapi tenyerünket című előadást láthatják a Benkő Géza Stúdiószínpadon.
Tatabányán a Jászai Mari Színházban szombaton 19 órakor lesz a Te édes, de jó vagy, légy más című musical bemutatója.

Országos rajzfilmünnep Mocsán

A település is csatlakozott az országos rajzfilmünnephez. A művelődési házban november 18-a péntektől 20-a vasárnapig várják a kicsiket. Pénteken a vetítés 8 órától indul, szombaton 10, vasárnap pedig 9 órakor. A programok előtt, alatt és után kakaózásra is várják a résztvevőket. 

Fellner Jakab-estek Billegpusztán

Folytatódnak a Fellner Jakab-esték Billegpusztán, a Balogh-Esterházy-kastélyban. 16 órától Stegmayer Máté történeti muzeológus tart előadást Szűcs József helytörténeti kutató közreműködésével. A kastély felújításának történetét Maszlavér Imre ismerteti. 

Közösségi program Súron

Pénteken 17 órakor papírfonást lehet tanulni, amelynek segítségével praktikus dekorációkat, kosarakat és tárolókat lehet készíteni egyszerűen. A program a községi könyvtárban lesz. 

Fiókafesztivál Komáromban

Fiókafesztivált szerveznek szombaton 10 órától a Feszty Árpád Általános Iskolában a nagycsoportosoknak és szüleiknek. A résztvevőket fizikai kísérletek, logikai játékok, különféle foglalkozások várják, a leendő tanító néniket és az iskolát is bemutatják. 

Őszi túra a Monostori erődbe

Túrát szervez a Tourinform Iroda. A cél ezúttal a Monostori erőd lesz. A túra szombaton 10 órakor indul az erőd parkolójából. Az erőd körül található Gyurkó János-tanösvényt barangolják be. 

Az adventre készülnek Keréktelekin

Adventi készülődésre várják az érdeklődőket a művelődési házba. Szombaton 15 órától adventi koszorúkat, asztal- és ajtódíszeket, karácsonyi dekorációkat lehet készíteni. Saját alapanyagokat is lehet hozni, a résztvevőket meleg teával és zsíros kenyérrel várják. 

Sportbál Ácson

Sportbált rendeznek szombaton 19 órától a városi sportcsarnokban. A díjátadó gála után a Tequila Showband és Sipos F. Tamás zenél. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában