Szakma

2022.11.24. 19:00

Családi találkozót tartott a tatabányai székhelyű kőfaragó ipartestület

A városi székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete idei szezonzáró, családos, háromnapos találkozóját a korábbi évek hagyományait folytatva, Zalakaroson tartotta.

Az eseményen külföldi köves szakemberek is részt vettek. A nyitónapi esti svédasztalos vacsora előtt Molnár Sándor, az érdekvédelmi szervezet elnöke köszöntötte a megjelenteket. Az eseményen részt vett a szervezet örökös tiszteletbeli, Tatabányán élő elnöke, Dall'Asta Arnold is.

A táncos folytatásban kisorsolt tombolanyeremények fődíja, felajánlónak köszönhetően, egy kétszázezer forint értékű csiszológép volt. A játékból befolyó bevételt a kőfaragó szakma népszerűsítésére, a jövő nemzedékének képzésére, a tanulók támogatására fordítja az ipartestület.

A másnapi folytatásban volt lehetőség kipihenni az előző nap fáradalmait, a vacsoráig választható program volt a keszthelyi kastélymúzeum megtekintése is. A rendezvény számlájának rendezése esetén esetleg megmaradó összeget tanulók támogatására fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában