Tájékoztatás

2022.11.02. 07:15

Bezárja kapuit a látogatók előtt a Mini Magyarország Makett Park Kisbéren

A Mini Magyarország Makett Park november 1-jétől a téli időszakra bezárja kapuit az érdeklődök előtt. A Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár tájékoztatása szerint a nyitás várható dátuma 2023. április 15-én lesz.

Szász Dalma Kitti

Forrás: kisber.hu

A kisbéri tó partján kialakított Mini-Magyarország Makettpark különleges és érdekes látnivalót kínál a turistáknak nyitvatartási időben. Többek között megtekinthetik a kecskeméti Cifra Palota, a jáki templom, a soproni tűztorony, a kisbéri lovarda, a pécsi dzsámi, a tatabányai Turul emlékmű, a székesfehérvári országalma, a gödöllői Grassalkovich kastély, a lillafüredi kastély a fátyolvízeséssel, a kisbéri Neptun szobor, a hollókői lábasház, a fővárosi Nyugati pályaudvar, a pannonhalmi apátság, az esztergomi bazilika, a sziráki Kastély, a majki apátság, a nagycenki mauzóleum, a budapesti gyermekvasút, a Dunakanyar és az aggteleki cseppkőbarlang kicsinyített mását is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában