Testületi ülés

2022.10.21. 14:58

Rendeletben szabályozzák az esztergomi piac működését

Az esztergomi képviselő-testület javasolta a helyi piac működéséről és üzemeltetéséről szóló rendelet megalkotását.

Kemma.hu

Csütörtökön tartotta ülését Esztergom képviselő-testülete. Az első napirendi pontban javasolták az esztergomi piac működéséről és üzemeltetéséről szóló rendelet megalkotását. Pályázat keretében új, a lakossági, vásárlói igényeket kielégíteni képes városi piac jön létre. Az újonnan elkészülő épületek és infrastruktúra mellett új rendelet alkotásával kívánják szabályozni a piac működését.

Ezután a képviselők 12 igen szavazattal döntöttek az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2022. évi igazgatási szünetének elrendeléséről, melyben biztosítani lehet a hivatal munkatársai részére a karácsonyi időszak alatt (karácsony és újév között) a családok meghitt együttlétének lehetővé tételét, valamint a munkatársak feltöltődését.

Farkas Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány kérelmére a megyei rendőr-főkapitánysággal kötött támogatási szerződést a képviselő-testület döntése alapján módosították. 

A testület zárt ülésen tárgyalta a Pro Urbe Esztergom kitüntetés adományozásáról szóló naprendet.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában