Példakép

2022.10.06. 19:30

Fotókon a tornaóra: Harsányi Gergely, korábbi klasszis kézis tartotta a tatai oviban

Harsányi Gergely 172-szeres válogatott kézilabdázó, olimpikon, többek között a Tatabánya, a Tatai AC és a Komárom VSE egykori játékosa különböző labdajátékokra tanította a gyerekeket.

G. D. V.

Forrás: beküldött

Izgalmasan telt október 5. délelőttje a tatai Juniorka Alapítványi Óvodában. Sztárvendég sportoló érkezett a gyerekekhez látogatóba, aki egy jó hangulatú tornaórát tartott nekik. A foglalkozás egy kis bemelegítéssel és légzőgyakorlattal kezdődött, majd előkerültek a labdák, amivel ügyességi feladatokat hajtottak végre, majd a kapura dobást gyakoroltak a kicsik Harsányi Gergellyel

Miksó Eszter, az óvoda vezetője elárulta, hogy az olimpikon az egészséghét keretében látogatott el az óvodába, ahol minden nap valami izgalmas meglepetéssel kedveskedtek a gyerekeknek. Hétfőn az egészséges étkezés volt a téma. Gyümölcssalátát és zöldségszobrokat készítettünk.

Kedden egy fogorvos anyuka jóvoltából a helyes fogmosásé volt a főszerep. Szerdán Harsányi Gergely tartott nekik tornaórát. Csütörtökön íjászkodtak, pénteken pedig akadályversennyel készültek az óvónők.

– Zárásként minden kisgyerek kap egy oklevelet, hogy sikeresen teljesítette az egészséghét feladatait – árulta el Miksó Eszter. Hozzátette, a rendezvény célja, hogy a gyerekeket minél hamarabb megismertessék az egészséges életmóddal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában