Gyász

2022.09.12. 12:49

Volt alpolgármesterüktől búcsúznak a kisbériek

„Nem a búcsúzás fáj a legjobban, hanem az űr, ami velünk marad utána” – ezekkel a szavakkal tudatta az önkormányzat a kisbérekkel, hogy Dákai József elhunyt.

R. V.

Kisbéri Polgármesteri Hivatal/ Facebook

Méltósággal viselt, hosszú, súlyos betegség következtében szeptember 9-én, 64 éves korában elhunyt Dákai József. A település önkormányzatának közösségi oldalán Sinkovicz Zoltán polgármester búcsúzott az elhunyttól.

Nem a búcsúzás fáj a legjobban, hanem az űr, ami velünk marad utána.

– fogalmazott szomorú soraiban a településvezető.

Dákai József   1994-től 2019-ig önkormányzati képviselője, 1999-től 2002-ig és 2006-tól 2010-ig alpolgármestere volt városnak, 2019-től pedig mint az önkormányzat belső ellenőre dolgozott. Sinkovicz Zoltán polgármester azt írta: Dákai József kimagasló szakmai, gazdasági és pénzügyi tudásával, javaslataival, döntéseivel mindig a város, és az ott lakók érdekeit szolgálta.

A gyászoló család minden tagjának őszinte részvétüket fejezte ki, tiszteletteljes főhajtással adózva az egykori alpolgármester emléke előtt.

– olvasható a bejegyzésben. A gyászhírre számos kisbéri lakos fejezte ki hozzászólásban együttérzését és részvétét az önkormányzati képviselő családjának és hozzátartozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában