Átadóünnepség

2022.09.10. 19:50

Gyönyörű, új udvart vehettek birtokba a Mikes Kelemen Középiskola diákjai

Minden a terv szerint alakult, a megszépült udvaron közösen ünnepelt a diákság és a tanári kar.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Mikes Kelemen Középiskola

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, 30 millió forintos költségvetésből augusztusban megkezdődött a Tatabányai SZC Mikes Kelemen Technikum és Szakgimnázium udvara. Az intézmény „A” épülete előtti udvaron a térkövezési és csapadékvíz elvezetési munkálatokat végezték el. 

Családias hangulatú ünnepség keretein belül avatták fel fel a tatabányai Mikes Kelemen Középiskola új udvarát. Az intézmény Facebook oldalának tudósítása szerint a műsor Szabó Alexandra, Szabó T. Anna: Útravaló című versével indította a műsort.

Nagy sikert aratott a tatabányai Mikes  tanári kórusa az újudvar átadásának ünnepi műsorán
Forrás: Facebook/Mikes Kelemen Középsikola

Ezt követően Vargáné Vojnár Katalin igazgató asszony a szokásokhoz híven közvetlen hangú, bensőséges szavakkal méltatta az új közösségi teret, amely az iskola egyik legmeghatározóbb helye is egyben. Az intézményvezető köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek és segítettek. 

Külön kiemelte azokat a munkatársakat, akik  idejüket, erejüket nem kímélve a nyári szünetben is takarítottak, felügyeltek a munkálatok alatt, és a kivitelezőnek, aki a vállalt határidőre megvalósította a projektet. A felújítás költségeit a TSZC vezetése finanszírozta. 

Mielőtt azonban az átadó rendezvény véget ért, a jelenlévők hatalmas meglepetésben részesülhettek, hiszen a tanári karaoke kórus a Reptér című dal feldolgozását adta elő Udvar címmel, óriási sikert aratva. Az udvaron elhelyezett asztalokon torta és limonádé várta a diákokat, akik egy kis könyvjelzőt is kaptak emlékül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában