Családi nap

2022.09.23. 14:42

Beleznay Endre is Komáromba látogat

A Kemence Egyesületnél szombaton ismét megrendezik a népszerű családi napot. Várják Beleznay Endre színészt is, aki a nap műsorvezető lesz.

K. D.

A programok szombat délelőtt kezdődnek, kezdetét veszi a sokak által várt főzőverseny. Schmelczné Bajmóczi Ildikó, az egyesület vezetője lapunknak arról számolt be, idén a résztvevőknek gulyást kell készíteniük. Emellett a süteménysütő verseny sem marad el.

A rendezvényt interreges pályázati forrásból finanszírozzák, és egy ismert vendéget is tudtak hívni, Beleznay Endre színészt, aki műsorvezetőként lesz jelen, illetve riportokat készít majd a jelenlévőkkel. A választás nem véletlen, hiszen az előzetes igényfelmérés során rá szavaztak a legtöbben.

Ezen kívül komáromi civil szervezetek is fellépnek, valamint a felvidéki Kamocsa delegációja is érkezik, csapatuk speciális ételüket, a híres kamocsai pogácsát is elkészíti a családi napon. Izgalmas bűvészműsorral is készülnek a szervezők, lesz lovasbemutató, buborék show, mese, valamint kézműves termékekből piac is nyílik. Délután az is kiderül, kinek sikerült legjobban az étele, majd Derzsi György színművész, operetténekes lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában