Elismerés

2022.08.20. 15:56

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott Sebő Tamás Péter, az esztergomi járás főállatorvosa

P. Z.

Állami elismerések is érkeztek szűkebb hazánkba, de települési szinten is számos díjat osztottak ki

Forrás: MTI

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott Sebő Tamás Péter, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya vezetője. A járási állatorvos augusztus 19-én Budapesten, a Károlyi–Csekonics-palotában kapta a megtisztelő elismerést, melyet a közigazgatás állategészségügyi területén végzett több évtizedes, magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként vehetett át.

 Magyarország születésnapján sikeres születéstörténetet ünneplünk, hiszen Szent István alkotása egy évezred után is élő egység.

– fejtette ki többek között Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az eseményen, melyen Magyar Érdemrend középkeresztje, a Magyar Érdemrend tisztikeresztje és a Magyar Érdemrend lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket adtak át. Gulyás Gergely az államalapítási ünnephez kapcsolódva fogadta Novák Katalin köztársasági elnök döntését továbbítva a kitüntetetteket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában