Szigetelni kell

2022.07.01. 19:42

Mind az öt teraszt felújítják Dorogon

A közelmúltban elkezdődtek a József Attila Művelődési Ház teraszainak felújítási munkálatai, melyet az önkormányzat, az intézmény fenntartójaként a saját költségvetéséből finanszíroz.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A városvezetés minden évben elvégeztet kisebb-nagyobb horderejű korszerűsítéseket az épületben: 2015-ben átadták a konferenciatermet és a klubhelyiséget, két évvel ezelőtt a 371 férőhelyes színházterem kapott új arculatot, de tekepálya és rekreációs szoba is épült. 

A mostani, régóta tervezett beruházásra azért volt szükség, mert a teraszok rossz szigetelése miatt beázások keletkeztek az egyes helyiségekben, mint például az egykori mozielőtérben is, melyet csak a felújítás után lehet különböző célokra használni. A szakemberek új hő- és vízszigetelést készítenek, az Otthon téri parkoló felé néző nagyteraszon az új rétegrendek kialakítása van folyamatban, míg a többi négy helyszínen még a bontás zajlik. Az önkormányzat tájékoztatása szerint összesen 336 négyzetméternyi felület kap új, időtállóbb térkőburkolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában