Döntés

2022.07.25. 19:36

A sztárfellépőkön spórol Szárliget

Mezei Ferenc, a település polgármestere közösségi oldalán tette közzé, hogy az elmúlt időszak különböző gazdasági intézkedései az önkormányzatot is komoly kihívások elé állítja, ezért képviselő-társaival együtt komoly döntéseket hoztak.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy az a polgármester a posztjában azt írta, hogy a képviselőkkel úgy határoztak, hogy a költségeket minden területre vonatkozóan minimalizálják. A legfontosabb és elsődleges szempont számukra a továbbiakban a gyermekes családok, valamint az idősek támogatása lesz. Éppen ezért a július 30-31-ére tervezett Szárligeti Búcsú programjait is újragondolták.

Költséghatékony módon rendezik meg, azaz lesznek különböző vásári hinták és árusok, büfé, kolbásszsütés és szombat este nosztalgia diszkó. Sztárfellépőt azonban nem hívnak, sőt, jelen állás szerint a 2022. évre tervezett további rendezvényeiket sem tartják meg.

− Úgy gondoljuk, hogy azt az összeget, amit sikerül megspórolnunk a rendezvények költségeinek csökkentésével, az óvodás és iskoláskorú gyermekek iskolakezdési támogatására fogjuk fordítani – írta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában