Családtámogatás

2022.06.02. 12:17

Babazsúrt tartottak a bábolnai polgármesteri hivatalban

A legifjabb bábolnai polgárokat köszöntötték nemrégiben a bábolnai polgármesteri hivatal dísztermében. Az eseményen az első negyedévben született öt baba közül négy vett részt.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

Hagyományos babazsúrra várta a városvezetés a polgármesteri hivatalba azokat a babákat és szüleiket, akik az év első negyedévében születtek Bábolnán. Dr. Horváth Klára polgármester fogadta és köszöntötte a megjelent szülőket és gyerekeket. Az alkalmon megjelent Zsömbölygei Erzsébet védőnő is, aki a mindennapok során felügyeli a még állapotos kismamák és magzataik egészségét, majd a megszületett csecsemők fejlődéséhez nyújt hasznos tanácsokat.

Január, február és március hónapokban született bábolnai babák - 2022. január 6-án született Németh Anett és Horváth Dávid kislánya: HORVÁTH ZOÉ, január 26-án született Nyári Ildikó és Váradi Tamás kisfia: VÁRADI OLIVÉR, február 13-án született Mustos Anita és Szilágyi Szabolcs kisbabája: SZILÁGYI MIRON, február 28-án érkezett dr. Lőrik-Kiss Fanni és dr. Lőrik Marcell kisfia: LŐRIK MIKES BENEDEK, március 4-én született Dorkó Katalin és Balogh Dávid gyermeke: BALOGH DÁNIEL.

Dr. Horváth Klára minden anyukának egy-egy szál virágot és minden apukának egy-egy babacsomagot adott át, valamint kérte a szülőket, hogy gyermekeiknek nyissanak egy Start számlát, melyre negyvenezer forintot utal majd át az önkormányzat. A polgármester hangsúlyozta, az önkormányzat nagy figyelmet fordít a kisgyermekes családokra. Azt is elmondta, hogy az idén született kisbabák nevei a jövő év augusztusi ünnepség során kerülnek fel az életfára. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában