Elismerés

2022.05.01. 06:09

Építőipari nívódíjat kapott a Monostori híd, táblát avattak az átkelőnél

Építőipari nívódíjat kapott a Monostori híd közlekedési létesítmény kategóriában. Ennek alkalmából avattak táblát az Új Komáromi Duna-híd Látogatóközpont mellett.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A vendégeket dr. Molnár Attila polgármester is üdvözölte, köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a híd elkészítésében. Elmondta, napi 3 ezer teherautó halad át a másfél éve átadott átkelőn. Hangsúlyozta, idegenforgalmi jelentősége is van, hiszen sokan érkeznek ebből az irányból a Monostori és a Csillagerődbe. 

A város vezetője arra is kitért, Komárom az egyetlen olyan település – ami nem főváros – a Duna vonalán, amelyet három híd köt össze a túlparttal. Sal László, az A-Híd Zrt. vezérigazgatója hangoztatta, nagy szakmai összefogásnak köszönhető a híd elkészülése. Hangoztatta, az a stáb, amely a Monostori hídon dolgozott, jelenleg a Lánchíd felújításán munkálkodik. A táblát Sal László, Görbedi László, a Mészáros és Mészáros Zrt. vezérigazgatója, valamint dr. Katona András, a bíráló bizottság referense leplezte le az esemény végén.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában